BADRUM


I ett badrum börjar och slutar dagen. Här vill vi verkligen trivas. Med små medel och genomtänkta detaljer kan du skapa känslan av ett riktigt lyxbadrum, utan att det behöver kosta särskilt mycket mer. Kitchn Göteborg guidar dig till ett badrum som motsvarar dina förväntningar och önskemål. Utifrån just ditt badrums förutsättningar tar vi fram den bästa lösningen och skapar en spännande badrumsmiljö. Kanske vill du ha ett romantiskt rum för bad i lantlig stil eller ett modernt, stilrent badrum med trappformation som ett dynamiskt inslag. Möjligheterna är lika många som önskemålen. Finns det utföranden som inte har tänkt på? Vi hjälper dig att rita ditt nya badrum. Kanske kan vi flytta på ett handfat eller byta plats på duschen och toaletten för att utnyttja ytan bättre och på så sätt skapa ett badrum precis så som du vill ha det. Så låt handen stryka över luckor, dra i lådorna till kommoden, fundera på färgen på väggar och golv och försök hitta en helhet som skapar harmoni dag efter dag.

Badrumsinredningen du väljer sätter ton för känslan och skapar en trivsam miljö som gör badrummet extra behagligt att vara i. Ihop med vägghängd toalett, infällda spottar, snitsiga blandare, kommod med smart förvaring och behaglig mjukstängning, tillfredställande badrumsbelysning, speglar, en praktisk och härlig dusch eller ett avkopplande badkar kan ditt drömbadrum ta form.

Matt som möter blankt, vitt ihop med träfärgat eller kanske svart, valet av handtag på skåp och lådor, smarta lösningar och praktiska detaljer är vägen till ditt drömbadrum. Och när du vet hur du vill ha det beställer vi och bara ett par veckor senare är ditt nya badrum på plats, redo att montera. Det är mycket som ska stämma i badrummet och därför är det viktigt att du tar hjälp av hantverkare, om du inte själv sitter på expertisen.