GARDEROB


I hallen till alla skor och ytterkläder, den stora garderoben i sovrummet och en garderob i tvättstugan för alla nytvättade kläder innan de kommit på rätt plats eller till lakan och handdukar som tar för stor plats i andra garderober, förvaringen av för pärmar och andra viktiga saker i arbetsrummet, en garderob till familjens alla idrottsprylar, till alla sommarkläder när det är vinter och till alla vinterkläder när det är sommar. Oavsett vad du väljer att fylla din garderob med så ska en bra förvaring ge snabb och god överblick och du ska enkelt kunna ta ut något utan att resten rasar. Glömda och gömda plagg längst in blir inte längre ett bekymmer när du satsar på en smart garderobslösning, som hjälper dig att ha full koll och bra ordning. Välj bland smidiga skjutdörrar eller mer klassiska garderobsskåp. De djupa trådbackarna är tåliga och djupa och tål att lastas med mycket. Kitchn har mängder av storlekar, färger och material att välja bland. Förutom att det ska vara lätt att ta in och ut alla plagg ska det också vara ett välplanerat och väldisponerat utrymme som är lagom luftigt utan att dina saker trycks ihop för mycket.

Innan du bestämmer dig för vilken typ av förvaring du vill ha är det först viktigt att kartlägga ditt behov. Vilken typ av plagg har du i din garderob idag? Är det framför allt plagg som ska ligga på hyllor eller har du mest kläder som ska hängas på galge? Din garderob ska ju vara anpassad utifrån just önskemål så det är smart att du först har koll på vad du verkligen behöver och vill ha.

Förutom att vi har satsat på bra garderober har vi också på att kunna erbjuda våra kunder garderober till ett bra pris. Välkommen till vår butik i Sisjön i Göteborg för att börja planera din drömförvaring.