GOLV


Kombinera ditt kök, tvättstuga eller badrum med ett slitstarkt och samtidigt snyggt golv. Bra golv tål hårt slitage och håller sig fint i längden. Kitchn Göteborg erbjuder de slitstarka golven FAUS och EGGER från FAUS Group. Laminatgolv som passar särskilt bra i kommersiell miljö med mycket slitage såsom entréer, korridorer och hotell men också till de rum i bostaden som är extra utsatta och som är i extra större behov av tåliga golv, till exempel tvättstuga, kök och badrum. Golven är hårda och robusta laminatgolv, men samtidigt behagliga att gå på.

FAUS Group är en av Europas ledande tillverkare av högkvalitativa laminatgolv. Det gör att du som kund förvänta dig hög funktionalitet, en snygg design och ett golv som verkligen håller över tid.

FAUS-golven använder den senaste tekniken och är banbrytande på marknaden både vad gäller funktion och form. De fuktresistenta golven med fuktresistent kärna och fuktförseglade fogar har mycket lång garantitid som gör ditt köp ännu tryggare.

Det är tack vare den speciella ytbehandlingen med Aqua+ som det går utmärkt att lägga de här golven i våtutrymmen, vilket är unikt. I tillverkningen används den senaste tekniken för efterbehandling vilket gör att golven ser så äkta och naturtrogna ut – oavsett som det är ett golv med ovanlig keramisk effekt med spännande stendekor, en borstad golvskiva eller en skönt matt yta. Utbudet hos Kitchn Göteborg är stort vilket gör att du med all säkerhet kan hitta det uttryck som passar dig och ändamålet.

FAUS och EGGER laminatgolv är dessutom lätt att installera, det går fort att lägga och det är enkelt. Golvet finns i flera färger, mönster och ytor.

Så satsa på ett snyggt golv som är tåligt och även lämpar sig för våtutrymmen. Kom in till vår butik i Sisjön så hjälper vi dig att hitta din favorit i vårt stora utbud.

Kom in till oss så berättar vi mer.