KÖK


Det är i ett kök vi ofta samlas, där vi lagar mat, äter och umgås. Vi dras hit och blir gärna kvar här.

Köket är en samlingspunkt och hemmets hjärta. Det är här dofter och smaker sprids och långa och intressanta samtal tar fart. En naturlig plats att lägga lite kärlek på. Därför är vår filosofi att ett fint och smart kök inte ska kosta en förmögenhet.

Kitchn Göteborg hjälper dig att skapa ditt drömkök. Vi erbjuder gratis hembesök då vi fotar, mäter och tar fram ritningar – och ger förslag på hur ditt nya kök skulle kunna se ut. Att få hjälp med mätningen kan kännas tryggt då det gäller att centimetrarna stämmer när det är dags att montera.

Samtliga kök tillverkas i danska Aulum och så har det varit sedan starten på 1970-talet. Våra stommar är rejäla och lådorna tåliga, vilket gör att de orkar upp till 30 kilo, mycket mer än vad de många andra kök klarar.

Kitchn kan dessutom stoltsera med ovanligt snabba leveranstider. Köken produceras vanligtvis på bara ett par veckor, ofta ännu snabbare.

Våra kök är lätta att montera, du kan göra det själv. Föredrar du att få hjälp kan vi rekommendera flera duktiga snickare. Det kan också kännas skönt att veta att vi erbjuder lång garantitid, hela 30 år.

Välkommen in i vår nya butik i Sisjön i Göteborg så hjälper vi dig att rita upp ditt nya kök. Kanske vill du bara byta ut luckorna. Köken från Kitchn är flexibla då de går att kombinera med flera luckor, stommar och vitvaror och garderober. I vår utställning kan du få många tips och idéer för att hitta rätt färg, material och känsla. Låt dig inspireras av alla våra skåpsluckor och stryk handen över mängder av bänkskivor. Vi kan även hjälpa dig med vitvaror och vill du komplettera med vinkyl eller en praktisk hetvattenkran så löser vi det också.

Kom in i vår butik så berättar vi mer.